دانلود کتاب روشهای آزمایشگاهی در علوم باغبانی؛ خرید و دانلود کتاب روشهای آزمایشگاهی در علوم باغبانی
گردآوری و تالیف: حسین غلامی
مشخصات نشر : تهران : موسسه آموزشیتالیفی ارشدان، ۱۴۰۲.
تعداد صفحات : ۱۴۴ صفحه
شابک : ۹۷۸-۶۲۲-۰۸-۸۸۲۷-۷
رده بندی کنگره : SB۴۵۰
رده بندی دیویی : ۶۳۵/۰۷۸
شماره کتابشناسی ملی : ۹۵۳۸۴۱۵
توضیحات:
احساس نیاز به وجود کتابی جامع که کلیه روشهای آزمایشگاهی رایج در علوم باغبانی را پوشش دهد و پاسخگو به نیاز دانشجویان، کارشناسان آزمایشگاه و اساتید باشد، انگیزه اصلی نگارش این کتاب بود. از ویژگیهای بارز این کتاب ارائه نکات کامل ایمنی در آزمایشگاه، روشهای محلولسازی در آزمایشگاه و همچنین تشریح روشهای رایج اندازهگیری خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان در آزمایشگاه به شیوهای کاملاً جامع و در عین حال مختصر که با استفاده از منابع علمی معتبر و تجارب نگارنده تدوین گردیده، اشاره کرد. از کلیه دوستان عزیزمان که در این راه مشوقمان بودهاند سپاسگزاری میکنیم. یقیناً مجموعه حاضر خالی از ایراد نیست، لذا راهنماییهای اساتید، دانشجویان و خوانندگان گرامی در هرچه بهتر شدن کیفیت کتاب در چاپهای بعدی مؤثر خواهد بود.
فهرست مطالب
۱. فصل اول: ایمنی در آزمایشگاه
الف) نکاتی که قبل از انجام آزمایش باید به آنها توجه داشت
روپوش آزمایشگاهی
دستکش ایمنی
عینک ایمنی
ماسک ایمنی
ب) نکاتی که در حین انجام آزمایش باید به آنها توجه داشت
نکات ایمنی در مورد رقیق کردن اسیدها
روش و شرایط حفاظتی کار با اسیدها
رعایت ایمنی هنگام ریختن مواد شیمیایی
۲. فصل دوم: محلولسازی در آزمایشگاه
محلول سازی از جامدات
محلول سازی از مایعات
۳. فصل سوم: اندازهگیری خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان در آزمایشگاه
۱- صفات مورفولوژیکی
۲- سطح برگ ۴۸
۳- سطح ویژه برگ (SLA)
۴- سرعت رشد نسبی
۵- هدایت روزنهای
۶- دمای پوشش سبز گیاه
۷- تعیین بهرهوری آب
۸- محتوای نسبی آب برگ (RWC)
۹- میزان کمبود آب نسبت به حالت اشباع (WSD)
۱۰- آزمون حسی-چشایی میوه در دوره انبارمانی
۱۱- کاهش وزن میوه در طول انبارداری
۱۲- سفتی گوشت
۱۳- درصد آسیب سرمازدگی و شاخص سرمازدگی میوه در دوره انبارمانی
۱۴- درصد پوسیدگی میوه در دوره انبارمانی
۱۵- شاخص کروما
۱۶- زاویه فام
۱۷- رنگیزههای گیاهی
۱۸- حداکثر کارایی فتوشیمیایی فتوسیستم II (Fv/Fm)
۱۹- قند و اینولین
تهیه عصاره گیاه و خالصسازی
اندازهگیری قند کل
اندازهگیری قندهای احیایی
اندازهگیری درصد اینولین
تعیین میانگین درجه پلیمریزاسیون اینولین استخراجشده
۲۰- نشاسته
۲۱- فعالیت آنتیاکسیدانی و IC50
۲۲- فنول کل
اندازهگیری فنول کل در برگ
اندازهگیری فنول کل در میوه
۲۳- فلاونوئید کل
اندازهگیری فلاونوئید کل در برگ
اندازهگیری فلاونوئید کل در میوه
۲۴- فلاونوئیدهای فلاوون و فلاوونول
۲۵- فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز (PAL)
۲۶- شناسایی و ارزیابی ترکیبات فنولی با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
عصارهگیری
شناسایی و اندازهگیری ترکیبات فنولی با استفاده از دستگاه HPLC
۲۷- میزان لیمونن و نارینجین در گوشت میوه مرکبات
۲۸- تعیین حد تشخیص (LOD) و حد کمیشدن (LOQ) دستگاه HPLC
تخمین حد تشخیص
تخمین حد کمی شدن
۲۹- فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی
عصارهگیری جهت اندازهگیری فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در برگ
اندازهگیری فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز (SOD)
اندازهگیری فعالیت آنزیم کاتالاز (CAT)
اندازهگیری فعالیت آنزیم پراکسیداز (POD)
اندازهگیری فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز (APX)
۳۰- ظرفیت جمعآوری رادیکالهای نیتریک اکسید
۳۱- پراکسید هیدروژن (H2O2)
۳۲- فعالیت آنزیم پلیفنول اکسیداز (PPO) با پیشماده پیروکتکول
۳۳- اسیدآمینه پرولین
۳۴- نشت یونی
۳۵- پراکسیداسیون لیپیدها (مالوندیآلدهاید)
۳۶- گلوتاتیونردوکتاز
۳۷- گلوتاتیون کل
۳۸- عناصر معدنی پرمصرف و کم مصرف
عصارهگیری
نیتروژن کل
فسفر
سدیم و پتاسیم
کلسیم و منیزیم
اندازهگیری عناصر کممصرف (آهن، روی، منگنز، مس و …)
بور
روی
سلنیوم
۳۹- استخراج اسانس و شناسایی ترکیبات اسانس
استخراج اسانس
تجزیه ترکیبات اسانس
مشخصات دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC)
مشخصات دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS)
۴۰- مواد جامد محلول (TSS)
۴۱- pH آب میوه
۴۲- اسید آسکوربیک
۴۳- اسید کل
۴۴- آنتوسیانین
۴۵- پروتئین کل
۴۶- اسیدآمینهها
عصارهگیری و هیدرولیز نمونهها
ارزیابی اسیدآمینههای استخراجی
۴۷- پلیآمینها
جداسازی پلیآمینها
ارزیابی کمیت پلیآمینها
۴۸- آلکالوئید کل
۴۹- میزان سافرانال، کروسین و پیکروکروسین در زعفران
۵۰- پتانسیل علفکشی گیاهان
تهیه بذور علفهای هرز
استخراج عصاره الکلی
اعمال تیمارها
صفات مورد بررسی در آزمایش تعیین پتانسیل علفکشی گیاهان
درصد جوانهزنی
سرعت جوانهزنی
طول ریشهچه و ساقهچه
تعیین شاخص آللوپاتیک
۵۱- بار میکروبی در اندامهای گیاهی
۵۲- اثر ضد میکروبی اسانسهای گیاهی
۵۳- درصد همزیستی ریشه گیاهان با قارچ مایکوریزا
۵۴- آنالیز خاک
منابع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- حتما نرم افزار WinRAR را بر روی سیستم خود نصب کنید تا فایل ها به راحتی از حالت فشرده خارج شوند.