دانلود پاورپوینت نقش گیاهان دارویی در صنایع غذایی
تعداد اسلاید: ۳۸
بخشی از متن:
اسانس ترکیباتی مایع، فرار،
طبیعی، محلول در چربی، محلول در
حلال آلی
اسانسها بسته به نوع و تیره گیاه.
قسمتهای مختلف گیاه
روش های مختلفی برای استفاده از اسانس ها در مواد غذایی
اضافه نمودن مستقیم و یا اسپری محلول اسانس-سطح خارجی ماده غذایی= میزان اسانس مصرفی در این روش بسیار بالا
*حتما از نمونه سوالات امتحانی ریاضی هفتم و هشتم بازدید کن ! *
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- حتما نرم افزار WinRAR را بر روی سیستم خود نصب کنید تا فایل ها به راحتی از حالت فشرده خارج شوند.