دانلود مقاله کشاورزی زیستی راهگشایی تولید محصول سالم Word
تعداد صفحه: ۶
چکیده
گرچه دستاوردهای کشاورزی صنعتی در تولید مواد غذایی قابل انکار نیست اما پیامدهای منفی آن را نباید نادیده گرفت. آلودگی منابع آب و خاک، آلودگی مواد غذایی به بقایای مواد شیمیایی، فرسایش خاک و منابع ژنتیکی، افزایش گازهای گلخانهای و گرمایش زمین تنها بخشی از پیامدهای آن است. افزایش شیوع بیماری ها، همراه با ظهور آگاهی عمومی از خطرات ناشی از فرآوری مواد غذایی نگرانی نسبتبه روش های ایمن تر و سالم تر در تولید مواد غذایی و تولیدمحصولات ارگانیک را مطرح کرده است. محصول ارگانیک محصولی است که در فرایند تولید آن از هیچ نوع ماده شیمیایی مصنوعی اعم از کودها، سموم شیمیایی، آنتی بیوتیک ها و هورمون ها استفاده نشده است. گسترش کشاورزی ارگانیک به جای کشاورزی صنعتی نقش موثری در حفظ محیط زیست و زیست بوم کشاورزی، سلامت غذایی و ارتقاء اقتصاد کشاورزی دارد. اصلی ترین منافع کشاورزی ارگانیک عبارتند از: حفاظت و حاصلخیزی خاک در بلند مدت، سلامت و تولید محصولات گیاهی و دامی، بالابردن کیفیت و امنیت غذایی، بازار مناسب و صرفه اقتصادی. در ایران با توجه به شرایط خشک محیطی و فراوانی نیروی کار، امکان تولید محصولات ارگانیک اقتصادی تر و آسان تر از بسیاری از مناطق جهان به نظر می رسد و از پتانسیل های بالایی در این زمینه برخوردار است. |
واژه های کلیدی: کشاورزی پایدار، تولید ارگانیک،امنیت غذایی، محصول سالم |
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- حتما نرم افزار WinRAR را بر روی سیستم خود نصب کنید تا فایل ها به راحتی از حالت فشرده خارج شوند.