دانلود پاورپوینت اصول سبزیکاری
تعداد اسلاید: ۲۶
بخشی از متن پاورپوینت:
هدف درس :
باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .
گروه بندی سبزیها
آنچه که ما بعنوان سبزی می شناسیم در چند دسته قرار می گیرد:
۱- سبزی های میوه ای: گوجه فرنگی، بادنجان، خربزه، هندوانه، خیار، کدو، فلفل دلمه ای، بامیه.
۲- سبزی های دانه ای: نخودفرنگی، لوبیا سبز، باقلا، ذرت شیرین.
۳- قارچ های خوراکی: قارچ دکمه ای، قارچ صدفی.
۴- سبزی های ریشه ای و غده ای: سیب زمینی، چغندر، تربچه، هویج.
۵- سبز یهای برگی: اسفناج، کاهو، کرفس، جعفری، شاهی، گشنیز.
کاشت سبزی ها
الف – گزینش و کاشت بذر
ب- کاشت نشاء ها
نشاء را می توان با دست، ماشین های دستی و یا ماشین های خودکار (اتوماتیک) در محل اصلی در زمین جای داد. نشاء کاری بهتر است در روزهای ابری اواخر عصر و یا پیش از بارندگی انجام شود. نشاء سبزی هایی مانند …..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- حتما نرم افزار WinRAR را بر روی سیستم خود نصب کنید تا فایل ها به راحتی از حالت فشرده خارج شوند.